Heeft u als bedrijf of vereniging iets te vieren? Een jubileum, een afscheid of een personeelsfeest.Ook dan kan Music2Motion u van dienst zijn.

Er zijn vaak grote verschillen in leeftijd en muzieksmaak bij uw gasten Het begin is vaak wat onwennig, het is allemaal wat formeler. Voor sommigen is het zelfs een "verplicht nummer". Het gevaar bestaat dat dit soort feesten nog wel eens vroegtijdig ten einde komen omdat mensen zich vervelen.

Wij bieden u de voor de hand liggende oplossing:"Zorg er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft!" Als geen ander weten wij hier mee om te gaan. Door een juiste muziekkeuze word uw personeelsavond of verenigingsfeest al binnen korte tijd gezellig. Zo blijft iedereen op de juiste wijze betrokken bij uw feestavond.


Het voordeel van dit soort feesten is dat iedereen elkaar in informele sfeer beter leert kennen. Hierdoor stimuleert zo'n feest ook de onderlinge verhoudingen op positieve wijze. U zult merken productiviteit en de eensgezindheid zal toenemen. Een goed feest resulteert vaak in een betere binding met het bedrijf of de vereniging. En het is een goede kennismakings gelegenheid voor de nieuwe mensen.


Music2Motion kan zorg dragen voor licht en geluid die past bij het soort feest. Achtergrondmuziek tijdens een diner, een microfoon voor een speech en muziek om gezellig op te dansen, etc.Heeft u een artiest die gaat optreden ook dan kan Music2Motion daarin ondersteunen.