Jouw bruiloft belooft een prachtige dag te worden.


Dat is toch wat je wil met de mooiste dag van je leven.

 

Maanden van voorbereiding gaan vooraf aan deze bijzondere dag, het regelen van het stadhuis, de kerk, de ringen, de kleding, de auto, locatie, de uitnodigingen en niet te vergeten de muziek tijdens de feestavond.
Music2Motion kan er voor zorgen dat ook de feestavond tot een niet te vergeten onderdeel van de bruiloft wordt. Music2motion staat garant voor goede muziek. Muziek waar u graag naar luistert, muziek waar je lekker op kunt dansen, muziek waar jullie fijne herinneringen aan hebben en die jullie op het feest graag met de andere gasten willen delen.

 


Alle wensen die je hebt ten aanzien van muziek en verlichting, kunnen wij voor jullie verzorgen. Met onze verlichting kunnen we veel verschillende sferen creeeren, passend bij het moment van de dag of avond. Te denken valt bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek, passend bij het diner of receptie. Tevens kunnen wij ingehuurde artiesten van licht en geluid voorzien. Als er gasten zijn die willen spreken of een ander optreden willen geven, hebben wij de benodigde apparatuur om hier passend licht en geluid bij te verzorgen.
Music2motion stemt met jullie af welke muziek jullie graag willen horen en wij kunnen dit vanuit onze ervaring aanvullen met nog meer goede muziek die past bij de avond.
Als jullie er over denken om Music2Motion de muziek op jullie feestavond te laten verzorgen neem dan vrijblijvend contact met ons op.